Профорієнтаційна робота: КЗ «Вінницький ліцей №3 ім. М. Коцюбинського»

11 березня 2023 року


Представники кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів у складі завідувача кафедри, професора Євгена Калініна, доцента Івана Колєсніка та завідувача лабораторіями Станіслава Костюка провели профорієнтаційний захід у Вінницькому ліцеї №3 ім. М. Коцюбинського.

Профорієнтаційний захід був спрямований на ознайомлення учнів зі спеціальностями, які можна здобути на механіко-технологічному факультеті, особливо була відмічена нова, відкрита на кафедрі, спеціальність 274 «Автомобільний транспорт», оскільки професійна орієнтація не закінчується вибором професії, вона актуальна протягом всього життя.

 

Учням були роздані інформаційні буклети про факультет та кафедру, роз’яснено умови вступу та особливості освітнього процесу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Колектив кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів висловлює щиру подяку адміністрації та вчителям Вінницького ліцею №3 ім. М. Коцюбинського за можливість проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами. 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook