Відбулась онлайн-зустріч з провідним ІТ-фахівцем, СТО компанії Dots Platform

12 березня 2023, 10:59

        10 березня 2023 року студенти факультету інформаційних технологій НУБіП  провели онлайн-зустріч з провідним ІТ-фахівцем, СТО компанії Dots Platform,  співзасновником одного з найбільш популярних та успішних IT-стартапів України Єгором ГЕРАСИМЧУКОМ. На зустріч було запрошено здобувачів бакалаврських освітніх програм 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека».

 

    Студенти більше дізнались про компанію, її напрями діяльності та цікаві можливості, що вона відкриває як перед студентами, які тільки хочуть розпочати свій IT-шлях, так і перед досвідченими працівниками індустрії. Також, здобувачам освіти детально розповіли про IT-індустрію в Україні: її розвиток та загальний стан, найпопулярніші напрямки та якими навичками треба володіти, щоб розпочати свій шлях.

 

        Зустріч була унікальною для здобувачів обох освітніх програм, адже під час зустрічі обговорили та висвітлили ті знання, якими повинні володіти всі учасники команди ІТ-проєкту, починаючи від керівника проєкту та  закінчуючи тестувальником, а саме технології та софт-скіли, володіння якими IT-компанії очікують від розробників, питання критеріїв відбору кандидатів на посади до компанії та окремі елементи CV.

 

     Зустріч відвідало чимало активних студентів факультету, які охоче слухали та проявляли зацікавленість, задаючи питання під час та після заходу.

Євгеній НІКІТЕНКО

організатор зустрічі, доцент кафедри

комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook