Євгенія Марчишина: кураторська година в групі ТТ-2207 ст

12 березня 2023 року
   З 6 березня ц.р. студенти 1 курсу групи ТТ 2207 ст вже перейшли на аудиторні заняття, проте лекції відвідують дистанційно. На запланованій згідно затвердженого графіка кураторській годині, вони зустрілись з наставником групи, доцентом кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Марчишиною Євгенією Іванівною.

   На кураторській годині піднімались питання навчальної діяльності, стану здоров’я студентів, профілактики інфекційних захворювань, ліквідації заборгованостей, профорієнтаційної діяльності, дотримання санітарного стану у гуртожитку, поведінки під час воєнного стану, інші актуальні питання та обговорювати рішення щодо їх реалізації.
   Куратор вкотре наголосила щодо активізації відвідування студентами занять та виконання завдань на платформі Еlearn. Необхідно засвоїти планові дисципліни, ліквідувати окремі заборгованості.
   Наголошено на ролі старости групи, яка повинна виконувати певний обсяг організаційних питань, та її заступника Лисенка Олександра, який активно допомагає у вирішенні різних питань групи. Окремо заслухали студентів Салюту Михайла, Білошицького Артура, які мають заборгованості за попередню сесію із здачі іспитів. Нажаль, студент Богдан Дрокопчук має 3 заборгованості, які йому ще не вдалось закрити через хворобу.  Студенти висловлювали свої думки і рішення щодо проблемних питань, а також можливі альтернативні варіанти.

   Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.
   Наприкінці зустрічі, куратор ще раз наголосила на безпечній поведінці в стінах університету, у гуртожитку, під час відпочинку.

 

Євгенія Марчишина,
куратор групи ТТ-2207ст
Олександр Лисенко, заст. старости групи ТТ-2207ст

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook