Повернення до аудиторного навчання

14 березня 2023, 10:29
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

Наразі в Україні очне навчання через воєнний конфлікт доступне не всім здобувачам освіти, однак, у березні 2023 року ННІ лісового і садово-паркового господарства розпочав аудиторні заняття студентів. Очна форма навчання передбачає регулярне аудиторне відвідування занять за розкладом, під час яких студенти знаходяться в постійному контакті з викладачами, що дозволяє дискутувати, ставити питання, працювати з обладнанням.

Під час аудиторної форми навчання студент має змогу отримати глибші базові теоретичні знання, які після практики сприяють високому професіоналізму.

Студенти-лісівники 1 курсу 2 групи успішно приступили до навчання в аудиторіях

Слід зауважити, що очне навчання особливо важливе для студентів перших курсів, оскільки аудиторія, гуртожиток – це місця, де можна знайти друзів, навчитися взаємодіяти з людьми, а не тільки просидіти за комп’ютером слухаючи викладача. Традиційна освіта дозволяє соціалізуватися, відчути себе частиною колективу.
Сподіваємося, що якнайшвидше в Україні наступить мир, а студенти усіх курсів зможуть відвідувати навчальні заклади та здобувати всебічні знання.

Наставник групи Максим БІЛОУС

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook