10.03.2023р. відбулося засідання кафедри економіки

10 березня 2023, 16:37

10.03.2023 року відбулося онлайн-засідання кафедри економіки під головуванням  завідуючої  кафедри д.е.н., професора Байдали Вікторії Володимирівни.

  

Для обговорення на засіданні кафедри було винесено низку важливих питань:
1.Обговорення відкритих лекцій Гуцул Т.А. та Суліми Н.М.
2. Підготовка навчальних планів та ОП за ОС Магістр та Бакалавр згідно розпорядження №07.
3. Підготовка до ЄФВВ.
4.Профорієнтаційна робота.
5. Розгляд завдань щодо зростання обсягів надходження коштів до спеціального фонду відповідно до наказу ректора №134 від 22.02.2023 "Про активізацію наукової та науково-технічної діяльності".
 
 
Викладачі кафедри активно обговорювали відкриті лекції к.е.н., доцента кафедри  Гуцул Тетяни Анатоліївни і к.е.н., доцента Суліми Наталії Миколаївни, які  були проведені відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в весняному семестрі 2022-2023 навчального року 2-го березня 2023 року (відповідно на 2-й та 3-й парі).

 

 
 
К.е.н., доцент Гуцул Тетяна Анатоліївна провела відкриту лекцію студентам спеціальності 201 «Агрономія» з дисципліни «Економіка і підприємництво» на тему «Персонал підприємства, продуктивність праці та її оплата» для здобувачів вищої освіти  ОС «Бакалавр» 3 та 2ст курсу.
 
 
Відкрита лекція Суліми Н.М. була проведена для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з дисципліни «Економіка сільського господарства» на тему «Ресурсний потенціал сільського господарства». 
 
 
Відкриті лекції к.е.н., доцента кафедри  Гуцул Тетяни Анатоліївни і к.е.н., доцента Суліми Наталії Миколаївни проведені на високому науковому  і навчально-методичному рівні та одержали схвальні відгуки колег і студентів.
 
 
Особливу увагу було приділено розгляду завдань щодо зростання обсягів надходження коштів до спеціального фонду відповідно до наказу ректора №134 від 22.02.2023 "Про активізацію наукової та науково-технічної діяльності" .
 
 
Одним з основних напрямків діяльності кафедри  безумовно є профорієнтаційна робота, а саме заходи, які б стимулювали пошук  молодою людиною майбутню професію,  яка буде сприяти  найефективнішим засобом  розвитку рівня  людини, як фахівця, людини, що проявляє соціально-економічну  ініціативу,  вчиться отримувати інтелектуальну  та трудову  незалежності.
Важливими завданнями профорієнтації є інформування про особливості та переваги професії економіст  в цілому, про нові професійні можливості у кар’єрному зростанні.
 
 
Тетяна Гуцул, Лариса Коваленко
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook