Гостьова лекція по законодавству з дисципліни "Органічне тваринництво" від президента бізнес-обєднання ГС «Органічна Україна» Корогод Олени

15 березня 2023, 8:27

13 березня 2023 року відбулася лекція від стейкхолдера, запрошеного лектора, президента бізнес-обєднання ГС «Органічна Україна» Корогод Олени з дисципліни "Органічне тваринництво".
Розглянули нормативно- правові акти, що регулюють виробництво органічної продукції в Україні, акцентовано проговорили особливості законодавчого регулювання органічного тваринництва в Україні та світі.

Органічне тваринництво - органічне виробництво, пов’язане з утриманням, розведенням (виробництвом) сільськогосподарських тварин (у тому числі птиці та комах) та продукції для отримання продукції тваринного походження (Стаття 1. Визначення термінів ЗАКОН УКРАЇНИ «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2018, № 36, ст.275).

Студенти, що обрали дану вибіркову дисципліну із задоволенням слухали і задавали запитання щодо формування ринку органічної продукції, принципів та цілей стратегії органічного виробництва.

 

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька





 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook