Сенат студентської організації факультету харчових технологій активно урізноманітнює дозвілля студентів факультету

15 березня 2023 року

 

Сенат студентської організації разом із керівництвом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК намагається урізноманітнювати життя студентів, тож щотижня організовує цікаві заходи. Цього разу вдалось зібрати студентів наживо, адже розпочався період очного навчання. Тож ССО факультету вирішили завершити робочий тиждень приємною атмосферою у вирі веселощів та свята.

     Організували вечірку для студентів факультету за мотивами українського фільму «Скажене весілля». Відтворили реальне весілля, чи то зробили репетицію, покаже тільки час. Провели з десяток конкурсів, багато танцювали, співали, декламували, тож заодно і підготувались до «Голосіївської весни» цьогоріч.

 

 

     Студенти, котрі відвідали захід, були приємно вражені організацією та теплою атмосферою, що панувала в колективі. Також поділились, що такі події вкрай необхідні зараз, аби мати можливість хоч трішки відволіктись від новин і чудово, що наразі можна зробити це не лише у дистанційному форматі.

     Усі учасники вдячні, керівництву Національного університету біоресурсів і природокористування України та керівництву найріднішого факультету за можливість провести якісно позанавчальний час в очному форматі.

        Щиросердечно дякуємо Збройним Силам України за надійний захист та можливість таким заходам втілюватись у життя!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Тетяна Розбицька, PhD

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook