НАУКОВИЙ ГУРТОК «ФІЗИКА В ОСВОЄННІ КОСМОСУ» РОЗПОЧАВ РОБОТУ

15 березня 2023 року

 У другому семестрі 2022/2023 н. р. відбулося перше засідання наукового гуртка «Фізика в освоєнні космосу», що функціонує при кафедрі фізики ННІ Енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. Засідання гуртка відбулося в дистанційному режимі.

У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти першого року навчання за бакалаврськими програмами спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва». (14 присутніх).
На засіданні було розглянуто план роботи гуртка на 2022/2023 н. р., обговорено можливу наукову тематику наукових доповідей і публікацій. Гуртківці дізналися про особливості наукових публікацій, вибір теми наукового дослідження, умови участі у конференціях, круглих столах та інших заходах.
Закінчилася зустріч історичним нарисом керівника гуртка про еволюцію поглядів людини на Всесвіт, Сонячну систему, Землю.
Такі заняття формують в учасників уміння обирати проблематику досліджень і набувати компетентностей вільного презентування їх результатів і обговорень в межах наукової спільноти.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook