Відбулась олімпіада з англійської мови 2023

15 березня 2023 року

10 лютого 2023р на Гуманітарно-педагогічному факультеті кафедрою англійської філології була організована і проведена олімпіада з англійської мови. До присутніх з вітальним словом звернулась в.о. завідувача кафедри англійської філології Клименко Людмила Володимирівна, яка побажала успіхів і наголосила, що олімпіада – це шанс перевірити свої знання і знайти шлях до подальшого вдосконалення у вивченні англійської мови.

 

Голова комісії Ямнич Наталія Юріївна привітала учасників олімпіади і розповіла про запропоновані завдання з читання та аудіювання. Цьогоріч в олімпіаді з англійської мови взяли участь 143 студенти 1-4 курсів. Активно долучились до олімпіади студенти наступних факультетів: факультет Аграрного Менеджменту -36 %, Економічний факультет -24%, Гуманітарно-педагогічний факультет – 21 %, Агробіологічний факультет – 21%, факультет Інформаційних Технологій – 16%, факультет Захисту Рослин і Біотехнологій та Екології – 16 % НУБіП України.

 

 

 

 

 

За рішенням оргкомітету кафедри англійської філології оприлюднені результати олімпіади з англійської мови 2023:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LyQkIEKNvLbwCYmbpPsgaB0fauyZVTLAiV-aR5IvSzs/edit#gid=0

Вітаємо переможців та їх наставників!!!! Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих планів та задумів!!!

 

 

 

 

 

Голова комісії ст.викладач Ямнич Н.Ю.

в.о..завідувача кафедри англійської 

філології Клименко Л.В.

Секретар – доц.Шанаєва-Цимбал Л.О.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook