Petro-Canada: онлайн-вебінар з інноваційних мастильних матеріалів

15 березня 2023 року

 Сьогодні відбувся онлайн-вебінар від світового лідера з виробництва інноваційних мастильних матеріалів компанії Petro-Canada.

 

 

Директор ТОВ «ПКП-УКРАЇНА ТРЕЙДІНГ», офіційний представник кампанії Petro–Canada Lubricants в Україні Сергій Процик розповів, як успішно компанія займається не тільки газо- і нафтовидобутком, але й виробництвом мастильних матеріалів для сільськогосподарської техніки та про унікальність технології виробництва, яка є запатентованою технологією HT Purity Process.

 

 

Після презентації здобувачі освіти активно приймали участь у обговорені та задавали дуже багато питань, на які отримали розгорнуті відповіді від представника компанії.

 

Даний вебінар є початком плідної співпраці кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів з стейкхолдером у розрізі спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 208 «Агроінженерія».

Окрім того, кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів не стоїть на місці та постійно крокує вперед, намагаючись активно розвиватися в галузі освіти та науки і тому сьогоднішній вебінар починає курс лекцій з зазначеного напрямку та наукову співпрацю в плані проведення наукового аналізу фізико-хімічних та механічних характеристик олив, бензинів, дизелів тощо.

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook