Ph.D. 16 березня – черговий лекційний день: «Еволюція розвитку товарного біржового ринку в Україні» (Анатолій Стоянов) та «Як вивести нову теорію» (Денис Бондар)

15 березня 2023 року


 

  Продовжуємо цикл гостьових лекцій, створений для наукової спільноти НУБіП.
  Варто нагадати, що 7 березня відбулася чергова лекція у рамках проєкту, лектором якої був засновник та генеральний директор підприємства UKRAVIT Віталій Ільченко з доповіддю на тему «Економічна оцінка сільськогосподарського виробництва та роль «Українського оригіналу» в сучасних умовах господарювання». Більш детально з матеріалами лекції можна ознайомитись з презентації
  Вже 16 березняо 1000 відбудеться чергова лекція гостьового проєкту на тему «Еволюція розвитку товарного біржового ринку в Україні». Лектор: Анатолій СТОЯНОВ – експерт біржових ринків та механізмів функціонування біржових торгів, хеджування, управління ризиками та прогнозування цінових тенденцій. Окрім технологій біржової торгівлі є експертом з розвитку системи державних закупівель, а також продажів нестандартизованих активів – арештоване майно, заставне майно, продаж об’єктів малої приватизації та ін.
 
 
  Долучитися до даної лекції можна за посиланням:
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m7fb49ef316fe4d8b7a351b0d292caeb0
Join by meeting number
Meeting number (access code): 2674 502 2091
Meeting password: ndWfk9PmW63
 
 
  Варто також нагадати про співпрацю НУБіП України з проєктом «Ukraine Global Faculty», який надає можливість всім науковцям долучатися до лекцій міжнародного рівня та мати доступ до найсучасніших онлайн-лекцій та майстер-класів.
 
https://ugf.academy/all-lectures/
 
  Відповідно до анонсу найближчих подій, саме 16 березня о 1700 буде проведено лекцію на тему «Як вивести нову теорію», за участі лектора Дениса БОНДАРА. Професор Бондар проводить теоретичні та обчислювальні дослідження на межі квантової технології та надшвидкої нелінійної оптики. Під час лекції автор відповість на запитання «Які спостереження та припущення мінімально необхідні для формулювання фізичної моделі?»
 

  Посилюємо науковий фронт разом!

 
 
Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури
Владислава Сільченко,

фахівець відділу аспірантури 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook