Розгляд проектів освітніх програм за спеціальністю 076 «підприємництво та торгівля» на 2023 рік вступу

16 березня 2023 року
Упродовж лютого та березня 2023 року відбувався розгляд робочими групами проектів Освітніх програм за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» випускової кафедри організації підприємництва та біржової діяльності. у тісному співробітництві з НПП, стейкхолдерами та здобувачами другого і третього рівнів вищої освіти та здобувачами ступеня доктора філософії.
14 березня 2023 року відбулось підсумкове засідання кафедри у змішаному форматі задля обговорення поданих пропозицій від усіх, хто приймав участь в рогляді проектів освітніх програм.
 
Гаранти усіх рівнів вищої освіти прозвітували про зібрані рекомендації, а також обговорили внесення змін до нових Освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бакалаврського, магістерського та аспірантського рівнів, із врахуванням зміни назви спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на «Підприємництво та торгівля» у 2023 році вступу.
В ході обговорення представлених гарантами проектів освітніх програм для здобувачів усіх рівнів вищої освіти та здобувачів ступеня доктора філософії на засіданні кафедри прийнято рішення подати їх на методичну раду економічного факультету для подальшого проходження розгляду та затвердження.
 
Валентина Яворська, доцент

кафедри організації підприємництва та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook