Приймаємо учасників наради із завідувачами кафедр

15 березня 2023, 17:00
НУБІП
15 березня 2023 року відбулася нарада із завідувачами кафедр університету на базі факультетів: агробіологічного та захисту рослин, біотехнологій та екології. Розпочалася нарада із короткого засідання у 66 аудиторії 4 навчального корпусу, де ректор університету проф. Ніколаєнко С.М. привітав учасників та коротко окреслив програму роботи. Потім декани Тонха О.Л. та Коломієць Ю.В. поінформували зібрання із здобутками їх колективів і окреслили перспективні плани розвитку на найближчий час. Зважаючи на велику кількість учасників все зібрання розділили на три групи, які очолили ректор Ніколаєнко С.М., проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович та проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович. Кожна із груп   направилися своїм власним маршрутом із інспекцією в навчальні та науково-виробничі підрозділи 4 корпусу.

69 аудиторію кафедри, де доцент Ящук Н.О. проводила заняття зі студентами агробіологічного факультету, відвідав ректор зі своєю групою. Вони поспілкувалися зі студентами, ознайомились із особливостями проведення занять і матеріально-технічним забезпеченням навчальної лабораторії.

В 78 навчальній аудиторії кафедри іншу групу, яку очолював Шинкарук Василь Дмитрович, зустрічав доцент Бобер А.В. Він ознайомив учасників із облаштуванням робочих місць для виконання лабораторних робіт та переліком досліджень, які студенти виконують в цій лабораторії.

У підвальних приміщеннях кафедри (ауд. 6, 7 та 4) групу на чолі із Ніколаєнком С.М. зустрічав доцент Носіковський В.А, який представив обладнання навчально-науково-виробничих лабораторій, де студенти набувають практичних навичок, щодо виготовлення солоно-квашених овочів, сушеної продукції, хлібо-булочних виробів та різних видів вин. На завершення учасники наради продегустували зразки вина та оцінили якість пиріжків, які було виготовлено в навчально-науково-виробничій лабораторії кафедри.  

  Доцент кафедри, Сергій Гунько  
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook