Профорієнтаційний захід у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №85 міста Києва

15 березня 2023 року
Наразі життя кожного учня випускного класу, що планує продовжувати навчання в закладі вищої освіти, насичене хвилюючими пошуковими моментами і зустрічами щодо визначення майбутнього фаху та університету. Сподіваємося, що для багатьох випускників школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №85 міста Києва стане доленосною зустріч зі студентами-першокурсниками.
 
Так, 14 березня 2023 року Нуррулаєв Умрбек, Блищик Катерина та Дарія Красновська завітали у рідну школу з палким бажанням поділитися новим набутим досвідом у якості гостей, колишніх випускників та вже студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України.
 
Наразі студенти-першокурсники чітко зрозуміли, які навички їм потрібні для успішної кар’єри сучасного професійного менеджера і невтомно працюють над їх вдосконаленням.
Студенти розповіли про переваги навчання на факультеті, можливості та перспективи «з перших вуст». У ході презентації Умрбек, Катерина та Дарія на власних фактах студентського життя розповіли про те, які навчальні дисципліни вони зараз опановують та як проводять своє дозвілля в університеті. Вони надихнули учнів рідної школи на досягнення великих успіхів у навчанні та майбутньому житті.
 
 
У ході жвавої дискусії школярі та студенти-першокурсники обговорили також і ряд хвилюючих питань щодо особливостей вступу до університету. Студенти факультету аграрного менеджменту переконливо довели, що НУБіП України є ідеальним місцем для отримання вищої освіти та розвитку професійних навичок.
Щиро сподіваємося, що ця зустріч допоможе випускникам школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №85 міста Києва обрати правильний шлях у їхньому житті та усвідомити значні переваги навчання на одному з кращих факультетів НУБіП України
 
Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook