ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА 2023. НУБІП УКРАЇНИ - ПРІОРИТЕТ № 1

14 березня 2023 року

В рамках проведення профорієнтаційної роботи представники двох кафедр економічного факультетуекономіки і банківської справи та страхування об’єднали свої зусилля у проведенні даного заходу. Запланована зустріч відбулася на базі відокремленого структурного підрозділу «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»

Керівництво коледжу надало допомогу в організації зустрічі зі студентами спеціальності 051 Економіка та 072 Фінанси, банківська справа, страхування. Студенти свідомі того що вступна кампанія 2023 року буде проходити в складних соціально-економічних умовах військового стану, тому цікавились про особливості вступу на базі фахового молодшого бакалавра з економіки та фінансів, банківської справи та страхування.
 
 
Власне з такими особливостями в повній мірі їх ознайомили завідуюча кафедрою економіки д.е.н., проф. Байдала Вікторія Володимирівна, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування к.е.н, доц. Костюк Вікторія Анатоліївна, к.е.н., доц. кафедри економіки Балан Олександр Дмитрович та к.е.н., доц. кафедри банківської справи та страхування Файчук Ольга Валеріївна.
 
 
 
В процесі спілкування з майбутніми абітурієнтами було наголошено на можливостях, перевагах та перспективах навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та на економічному факультеті зокрема.
 
 
 
Студентів коледжу ознайомили з можливостями отримувати вичерпну актуальну інформацію на електронних ресурсах офіційного сайту факультету https://nubip.edu.ua/structure/ef  та університету https://nubip.edu.ua/, сторінки у Фейсбук https://www.facebook.com/nubip.edu.ua/?locale=ru_RU телеграм каналі приймальної комісії https://t.me/vstupnubip тощо.
 
 
Студентам дуже сподобалося ознайомлення з новими методами навчання, де вони в ігровій формі змогли перевірити свій рівень фінансово-економічних знань та побачити важливість і результативність командної роботи.
Віримо в нашу талановиту молодь, віримо в прекрасне майбутнє України, віримо в Перемогу!!!
Окремо висловлюємо слова щирої вдячності за допомогу і координацію зустрічі зі студентами коледжу директору Сергію Володимировичу Кропивко та завідуючому економічного відділення Руслану Вікторовичу Якимовському.
 
Доцент кафедри економіки Олександр Балан
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook