Враження студентів 5 групи, 1 курсу від відвідування музею історії НУБіП України разом з наставником

16 березня 2023 року

    Навчаючись в університеті, дуже важливо і цікаво знати його історію. Національний університет біоресурсів і природокористування України є провідним вітчизняним університетом з підготовки спеціалістів для аграрного сектору. Крім того, наш університет є відомим далеко за межами нашої Батьківщини. Багато відомих політиків, підприємців та вчених є випускниками нашої альма-матер. Про це ми, студенти 5 групи, 1 курсу, знали і раніше, коли обирали для навчання саме НУБіП України.


    Уже з перших днів набуття нами статусу студента факультету аграрного менеджменту НУБіП України наставник нашої групи Катерина Алексеєва закликала нас всією групою відвідати музей історії нашого університету. 16 березня 2023 року ми зібралися всією групою біля навчального корпусу № 10 та вирушили на екскурсію до музею історії НУБіП України.


    На вході до музейної зали нас гостинно зустріла екскурсовод - к. пед. наук Тетяна Чумак. Одразу зорієнтувавши нас стосовно експозиції музею, вона запросила нас у перший відділ, присвячений розвитку сільського господарства в Україні, а також історії створення майбутнього передового аграрного університету. Серед випускників, студентів та співробітників нашого університету багато справжніх героїв, які у різні часи віддавали своє життя за свободу та незалежність нашої країни. У другому відділі музею ми познайомились з подвигами наших мужніх героїв у Другій світовій війні, під час Революції Гідності та у війні, яка триває зараз.

     

   Відвідавши третій відділ музею історії НУБіП України, ми дізнались про розвиток нашого університету, підписання ним у різні часи міжнародних угод, культурне життя студентів та інші активності. Ми мали змогу роздивитися світлини, познайомитися з історичними документами та речами.

Ми вдячні співробітникам музею історії НУБіП України за цікаву та інформативну екскурсію!

Ми пишаємось нашим рідним університетом!

Андрій Сидоренко,
заступник старости 5 групи, 1 курсу ФАМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook