На факультеті ветеринарної медицини відбувся Квіз «Пізнай Україну»

18 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Квіз – це інтелектуально-розважальна вікторина (гра), яка стала дуже популярною серед учнів та студентів. Гуртуючись у команди, студенти, чи навіть дорослі, змагаються між собою, відповідають на питання й вирішують завдання, які анонсує ведучий. Це все транслюється на екран для візуалізації.

 

   Так, 16 березня 2023 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено патріотично-виховний захід для студентів 1 курсу Квіз на тему «Пізнай Україну». Метою даного заходу було патріотичне виховання молоді, залучення здобувачів вищої освіти до культурно-масових заходів та допомога згуртувати групу, навчити злагоджено працювати в команді й весело провести час разом.

 

 

   У заході взяли участь академічні групи першого курсу. Склад команди 4-6 осіб. Кожна група мала назву своєї команди: 1 група - Гусенята, 2 група - Інтерсіті Київ-Крим, 3 група - Чорна жоржина, 4 група - Лісові шишки, 5 група - Опосуми, 6 група - Соколи, 7 група - Розбійники, 8 група - НАВК, 9 група – Перекличка, 11 група - Ципа-дрипа і 12 група – Дружба.

 

 

 

 

 

   Ведучими даного заходу були професор кафедри терапії і клінічної діагностики, наставник 8 групи Павло Шарандак і старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики, наставник 3 групи Марина Дробот.

 

   Гра проходила в 6 турів. Запитання гри були про Україну з різних галузей - кіно, музика і література, а також із предметів шкільної програми, на ерудицію, логіку та кмітливість. Не обов'язково бути відмінником, щоб стати переможцем!

 

 

 

 

   За підтримки деканату і сенату студентської організації факультету ветеринарної медицини кожна команда отримала солодкий приз.

 

 

 

 

   Третє місце посіла команда студентів 5 групи - Опосуми, друге місце зайняла команда студентів 9 групи – Перекличка, а переможцями стали студенти 4 групи - команда Лісові шишки.

 

   Вітаємо переможців і всіх учасників та дякуємо організаторам за такий чудовий захід. Продовження буде!

 

 

Факультет ветеринарної медицини НУБіП – найкращий в Україні!
Запрошуємо всіх до нас!

 

Слава факультету!
Слава Університету!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook