ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ДЕСАНТ ПРЕДСТАВНИКІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ВСП «БОЯРСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ»

16 березня 2023 року

   Вже традиційно представники економічного факультету НУБіП України популяризують університет серед навчальних закладів. Власне, 14 березня 2023 року делегація викладачів, зокрема: завідуючка кафедрою економіки д.е.н., проф. Вікторія БАЙДАЛА, в.о. завідувачки кафедри банківської справи та страхування к.е.н, доц. Вікторія КОСТЮК, к.е.н., доц. кафедри економіки Олександр БАЛАН та к.е.н., доц. кафедри банківської справи та страхування Ольга ФАЙЧУК об’єднали свої зусилля та з робочим візитом відвідали здобувачів  ВСП «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Керівництво коледжу надало допомогу в організації заходу зі студентами спеціальностей 051 «Економіка» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування»Головною метою зустрічі була надати потенційним абітурієнтам можливість комплексно оцінити свої здібності в економічній сфері, беручи участь у Воркшопі «Мій успіх починається тут…», який підготували викладачі. Цей інтерактив дає майбутнім абітурієнтам уявлення про переваги здобуття саме економічної освіти та показує її актуальність, сучасність та затребуваність на ринку праці. Студенти захопливо знайомились з новими методами навчання, де вони в ігровій формі змогли перевірити свій рівень фінансово-економічних знань та побачити важливість і результативність. командної роботи.

Випускники коледжу свідомо підходять до того, що вступна кампанія 2023 року буде проходити в складних умовах воєнного стану, а тому цікавились особливостями вступу на базі фахового молодшого бакалавра з економіки та фінансів, банківської справи та страхування. Саме тому, лекторами було наголошено на можливостях, перевагах та перспективах навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та на економічному факультеті зокрема. Зосереджено увагу на можливості навчатись в одному з провідних вишів України та Києва. Також, акцентовано увагу, що навчальні плани адаптовані до міжнародних стандартів. Крім того, було надано інформацію про унікальну можливість отримати подвійний диплом та пройти виробниче стажування за кордоном. В завершення, викладачі економічного факультету запросили учнів та їхніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться 6 квітня 2023 року.

   Крім того, здобувачів освіти ознайомили з можливостями отримувати вичерпну актуальну інформацію на електронних ресурсах офіційного сайту факультету: https://nubip.edu.ua/structure/ef та університету https://nubip.edu.ua/, сторінки у Фейсбук https://www.facebook.com/nubip.edu.ua/?locale=ru_RU телеграм каналі приймальної комісії https://t.me/vstupnubip тощо.

Висловлюємо подяку за допомогу в організації та теплий прийом директору коледжу Сергію Володимировичу Кропивко та завідуючому економічного відділення Руслану Вікторовичу Якимовському.

Віримо в нашу талановиту молодь, віримо в прекрасне майбутнє України, віримо в Перемогу!!! Чекаємо Вас в стінах НУБіП України!

 

доцент кафедри економіки
Олександр БАЛАН,
доцентка кафедри банківської справи та страхування
Ольга ФАЙЧУК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook