Враження студентів від очного навчання і лекції у форматі тренінгу

17 березня 2023 року
Тренінг – це насамперед навчання, що опирається на досвід людини, а також допускає, що присутні на тренінгу люди, окрім отримання нової інформації, мають можливість відразу використовувати її на практиці, виробляючи нові навички.
 Ми всі відчули на собі брак спілкування, який спровокований відповідними чинниками, а це і ситуація з COVID-19, і повномаштабне вторгнення рф на нашу територію, постійні повітряні тривоги не додають яскравих барв нашому сьогоденню… Але звістка про очне навчання в НУБіП України, особливо для першокурсників, була довгоочікуваною. І, щоб виправдати сподівання студентів, перед викладачами стоїть не просте завдання – зацікавити і змотивувати.
Своїми враженнями від проведеного лекційного заняття з дисципліни «Зелена соціальна робота» на тему «Булінг у суспільстві» поділилася студентка першого курсу групи СР-22001б Павліковська Люба.
«Лекція була проведена дуже цікаво і на високому організаційному рівні. Лекторка Наталія Олександрівна подає інформацію так, що вона легко засвоюється, а інтерактиви залучають більшу кількість студентів до розумової діяльності. Робота в групах дозволяє розвивати навички тімбілдингу та комунікації, що є необхідним для майбутнього соціального працівника. Особисто мені заняття було не нудним не лише через тему, а й через спільні дискусії, які дозволяли охопити більше. Із задоволенням ходжу на лекції з дисципліни «Зелена соціальна робота».
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook