Виховна робота професора кафедри Миколи Радзиховського

17 березня 2023 року

   Незмінно головним учасником у виховному процесі залишається особистість викладача, педагога-наставника академічної групи. У зв`язку з виходом студентів на офлайн навчання відбулася зустріч куратора Миколи Радзиховського з  першою групою першого курсу. Оскільки очне навчання - запорука забезпечення практичної складової у підготовці лікаря ветеринарної медицини, темою обговорення стала саме організація його процесу. Наставник академічної групи наголосив на датах складання екзаменів та заліків, проходження навчальної практики, закликав відповідально ставитися до відвідування пар та здачі робіт, щоб надалі успішно скласти першу очну сесію, не збирати купу боргів та брати активну участь в культурному житті університету.

   Здобувачі освіти мали змогу поставити запитання, що їх цікавили стосовно навчання у другому семестрі 2022-2023 н. р. Сила впливу куратора значно зростає, коли він виступає як старший товариш та спирається у своїй виховній діяльності на актив і весь колектив своєї навчальної групи, тому  поцікавився й міжособистісними відносинами студентів у групі та гуртожитку, поділився власними історіями з періоду навчання у ВНЗ, запропонував відвідати музей, коли першокурсникам буде зручно.
   Наприкінці зустрічі Микола Радзиховський повідомив, що в разі необхідності студенти завжди можуть звернутися до нього за допомогою у вирішенні питань.

Наставник групи Микола Радзиховський 

 
 
 


 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook