Темою «Покарання та його види» кафедра теорії держави і права завершила цикл відкритих лекцій у весняному семестрі 2022/2023 навчального року

17 березня 2023 року

17 березня 2023 року відбулося чергове відкрите лекційне заняття, яке організувала кафедра теорії та історії держави і права. Асистентка кафедри, докторка філософії з права, практикуюча адвокатеса Анна Мельник розкрила тему «Покарання та його види» для студентів 2 курсу факультету землевпорядкування.

 

 

Питання лекційного плану стосувалися поняття, видів, мети покарання, а також призначення судом покарання з урахуванням обставин, що пом’якшують та обтяжують покарання.

 

Кожне з розглянутих питань лекторка супроводила детальними прикладами, що взяті з реальних вироків суду. Завдяки цьому студенти мали можливість не лише отримати теоретичні знання з теми, а і познайомитись з тим, як суди застосовують норми права на практиці.

 

На лекційне заняття завітали колеги з кафедри Світлана Авраменко, Алла Гелич, Сергій Козін, Тарас Панталієнко, Олена Попова, Людмила Протосавіцька і Віра Качур, які високо оцінили рівень проведення лекції.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook