Олімпіада з дисципліни “Енергоменеджмент та енергоаудит“ в пошуку талановитих студентів

17 березня 2023 року

   17 березня в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Енергоменеджмент та енергоаудит“. В олімпіаді взяли участь близько 70 студентів 2, 3 та 4 курсів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження різних спеціальностей освітнього ступеню “Бакалавр“. Учасникам були запропоновані 2 завдання, які вимагають як знання фактичного матеріалу, так і навичок логічного мислення. Результати олімпіади засвідчують, що всі її учасники на достатньо високому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання як теоретичних завдань в межах навчальної програми так і практичних завдань, що виходили за межі навчальної програми.
   Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі на чолі з доцентом кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Іваном Радьком. Журі відзначило високий рівень застосування теоретичних знань та умінні обирати оптимальні шляхи і методи при вирішенні задач.
   За підсумками роботи журі було визначено кращих учасників:
1 місцеХристич Дмитро Романович, студент 2 курсу СТ, (спеціальність 141 – електроенергетики, електротехніка та електромеханіка, керівник доц. Радько І.П.);
2 місцеТкаченко Владислав Русланович, студент 2 курсу СТ, (спеціальність 144 – теплоенергетика, керівник доц. Антипов Є.О.);
3 місцеОксимець Юрій Олександрович, студент 2 курсу СТ, (спеціальність 144 – теплоенергетика, керівник проф. Горобець В.Є.).
   Учасники олімпіади відзначили високий рівень організації заходу і необхідність щорічного проведення подібних заходів.

О. Окушко
В.о. завідувача кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій, член журі
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook