Зустріч із британською журналісткою Джоан Хой

19 березня 2023, 11:49
НУБіП України
   18 березня у Національному науковому центрі "Інститут аграрної економіки" відбулася конференція з британською журналісткою та інфлюенсеркою Джоан Хой. На зустрічі були присутні студенти та викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Зустріч із Джоан відбувалася у формі діалогу – журналістка ставила запитання, як-от: «Чи очікували ви, що розпочнеться війна?», «Яким ви бачите майбутнє України?», «Чи можливо зараз провести вибори?», а охочі відповідали. Обговорення велося англійською.

   

Джоан Хой розповіла: «Я знаю про Україну багато, але приїхала сюди, щоб, як журналіст поспілкуватися з людьми будь-яких професій, зі студентами військовими, а не лише з політиками. Я відвідала міста, в яких відбулися торік інтенсивні бої: Буча, Ірпінь, Бородянка. Маю на меті повернутися у Велику Британію і написати статтю для британців, щоб вони знали, що тут відбулося. Поширити думки українців, які розказують, за що вони борються, якими історіями з власного життя поділилися зі мною. Було приємно поспілкуватися з молоддю. Я була вражена – студенти відкриті до спілкування, мають свою думку, готові ставити складні питання і відповідати на них».

Враженнями від зустрічі поділилася Дар’я Домбровська, студентка 1 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»: «Атмосфера була надзвичайною. Джоан – професійна журналістка, тактовна й обізнана в своїй справі. Час промайнув непомітно, а спілкування - цікаво».

Йордана Курганевич,
студентка 1 курсу спеціальності "Журналістика"
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook