ПІДГОТОВКА АСПІРАНТІВ У ПОЛІ ЗОРУ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

19 березня 2023 року

     16 березня 2023 року відбулося планове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

      Переходячи до порядку денного декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що незважаючи на складні умови, ми усі маємо згуртуватись, продовжувати вести навчальні заняття на високому рівні, не забувати про наукову і міжнародні діяльність, активно продовжувати профорієнтаційну роботу, щоденно тісно співпрацювати зі студентством. Впевненість у нашій перемозі має бути тією рушійною силою, яка буде допомагати у веденні наукового процесу. Сьогодні усі заклади вищої освіти переживають не легкі часи, тож маємо максимально сконцентрувати усі сили щоб залишитися у лідерах.

      Потому усі завідувачі кафедр професори Віталій Бех, Михайло Сичов, Вадим Лихач, Анатолій Угнівенко, Сергій Рубан, Микола Повозніков, Микола Сахацький та доцент Петро Шевченко доповіли про стан підготовки аспірантів на факультеті. Співдоповідачем даного питання виступив директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва доцент Дмитро Уманець, який детально проаналізував це питання і розповів про подальші перспективи підготовки докторів філософії на факультеті.

      Наступне питання про стан та шляхи покращення роботи наставників академічних груп факультету доповів заступник декана, доцент Василь Бочков. Він зазначив, що не дивлячись на складний для нашої країни час, всі куратори проводять організаційні години зі своїми групами, з кожним студентом є індивідуальний зв'язок. Проте, у роботі деяких наставників академічних груп є ще значні резерви тому маємо усі разом їх активізувати.

    Жваве обговорення та зацікавлення викликала наукова доповідь завідувача кафедри бджільництва Миколи Повознікова на тему: “Ефективність проблемно-орієнтованого методу навчання студентів”, у якій доповідач розповів про власну практику інноваційних підходів до навчання.

    Підводячи підсумки вченої ради декан факультету вкотре наголосив на обов’язковому і неухильному дотриманні правил внутрішнього розпорядку, дій під час повітряних тривог та інструкцій з дотримання протиепідемічних заходів в університеті.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook