ДЕНЬ ПОЕЗІЇ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-2023

20 березня 2023, 14:00

 

20.03.2023 р. НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей проведено виховний захід «День поезії для майбутніх інженерів - 2023» у переддень уваги громадськості до відзначення Всесвітнього Дня поезії зі студентами 2201 АКІТ, 2201 ІЕС та 2102 ЕЕЕ ск з ННІ енергетивки автоматики та енергозбереження.
НПП Якушко К.Г. закликала майбутніх інженерів як у сфері електротехніки, едектромеханки та відновлювальних джерел енергій, так і у царині автоматизації та робототехніки розуміти поезію як творче натхнення, формування нового та самотворення, пошук прекрасного у буденних речах завдяки увазі до фотомистецтва, живопису, музики, емпатії, щирих компліментів та дружньої допомоги-підтримки, увазі до спілкування з приємними людьми та класичними творами, природою,- так само як і до релаксуючих психологічних практик, приємної фізичної та розумової активності, хобі тощо - всього, що надихає, вдосконалює та відновлює душевні якості кожного з нас.

 


За одним із представлених сценаріїв доц. К.Г. Якушко закликала першокурсників спеціальності «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлювальними джерелами» розуміти поезію як творче натхнення, формування нового та самотворення, пошук прекрасного у буденних речах завдяки увазі до фотомистецтва, живопису, музики, емпатії, щирих компліментів та дружньої допомоги-підтримки, увазі до спілкування з приємними людьми та класичними творами, природою,- так само як і до релаксуючих психологічних практик, приємної фізичної та розумової активності, хобі тощо - всього, що надихає, вдосконалює та відновлює душевні якості кожного з нас.


Окрім загального сприйняття факту про те, що корисно систематично вивчати вірші англійською мовою для покращення пам’яті та розвитку ораторських здібностей для виступу перед великою аудиторією, майбутні інженери продекламували вірші відомих зарубіжних авторів, розібрали значення контексту для сприйняття дистракторів - хибних друзів перекладача, розглянули зразок вірша про електрику ,спробували пограти у гру «Рими» та навіть запропонували перші результати своєї поетичної активності через складання вірша про НУБіП України та свою спеціальність:


NULESU is known to me, is known to you.
It’s an University of a high velocity.
Please come here and become good engineer.
‘Cause our city needs electricity.
Lighting is an everyday fighting.

 

 

Яворський ВІталій
студент гр. ІЕС 2202
доц. Якушко К.Г.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook