Розуміння як поводитися з вибухо-небезпечними предметами - обов'язкова навичка сьогодення.

20 березня 2023 року

      Земля нашої країни приховує смертоносні предмети ще попередньої війни, яка завершилася майже 80 років тому.
Та, завдяки ворогу сьогодення в особі рф, ми отримали ще більшу частину найрізноманітніших вибухо-небезпечних предметів як ризикової складової в нашому житті. Та ще й в такій кількості у місцях ведення бойових дій, що ця небезпека буде реальною для багатьох прийдешніх поколінь.
    Усвідомлюючи це, викладачам НУБІП України було запропоновано загальноосвітній онлайн курс "Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш!" щодо поводження з вибухо-небезпечними предметами, створеного за участі фахівців ДСНС України.
     20 березня 2023 року завідувач кафедри Михайло Зіновійович Швиденко та старший викладач кафедри Сергій Петрович Саяпін які опанували запропоновані матеріали курсу, проінформували колег щодо можливих чинників небезпеки та поводження в таких ситуаціях.

     Також було рекомендовано особисто ознайомитися з даним курсом (https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-033+dec2022/course/) та запросити знайти час познайомитися з такою життєво-важливою інформацією членів родин, студентів. А також обов'язково користуватися здобутими навичками у реальному житті.

Бережіть себе та піклуйтеся про інших! 

Таїсія Саяпіна
секретар кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook