Зустріч із Джоан Хой

18 березня 2023, 17:00
вул. Героїв Оборони, 10

18 березня в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» студенти, аспіранти та викладачі НУБіП України, КНУ ім. Тараса Шевченка та університету Григорія Сковороди в Переяславі відвідали зустріч із британською дослідницею Джоан Хой.


Джоан є директором щорічного Індексу демократії від видання “The Economist”, а також очолює аналітичний відділ “Economist Intelligence Union” з питань Європи. Дослідницю зацікавили питання дотримання принципів демократії у розрізі російсько-української війни.
Зустріч відбувалася у форматі діалогу із присутніми у невимушеній та дружній атмосфері. Гостя коротко переповіла основні моменти своєї біографії та окреслила коло дослідницьких інтересів, після чого запропонувала аудиторії висловити свої думки щодо можливості проведення парламентських виборів, які мали б відбутися в Україні цього року, свободи слова та засобів масової інформації у воєнний час.

Також Джоан Хой поцікавилася у присутніх, чи очікували вони на повномасштабне вторгнення країни-агресора, як оцінюють шанси України на перемогу і що вони владають у це поняття. За словами аналітикині, озвучені думки ляжуть в основу майбутніх статей та виступів у Британії та по всій Європі. Попутно дослідниця відповідала на питання аудиторії, порівнявши українсько-російські та ірландсько-британські міждержавні стосунки.


Наприкінці зустрічі організатори подарували Джоан Хой книги, які дозволять осягнути особливості історії України крізь призму аграрних надбань нашого народу і роль українського чорнозему в нашому житті та культурі.

асистент Клаптюк А.В.

асистент Тузюк М.О.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook