Актуальні IT-курси від Prometheus+ та лідерів IT-сфери — Ciklum, GlobalLogic та SoftServe!

21 березня 2023 року
Освітня платформа Prometheus разом із провідними IT-компаніями України підготували курси, які допоможуть вам опанувати нову професію в найперспективнішій сфері. Слухачі мають змогу отримати якісний освітній продукт, доступну вартість навчання та побудувати IT-кар’єру в проєктах компаній-партнерів.
https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u34/unnamed_1.png
Робота над навчальними програмами розпочалась ще у 2021 році. За цей час ІТ-курси пройшли близько 2 тисяч слухачів. Нова ітерація містить оновлення і доопрацювання з урахуванням побажань студентів та інновацій в ІТ-сфері.
Оберіть свій курс!
 «Розробка вебдодатків на Ruby від SoftServe‎» Розпочніть кар'єру розробника Ruby on Rails разом із найбільшою IT-аутсорсинговою компанією України SoftServe за 12 тижнів без відриву від основної роботи. Курс дозволить побудувати кар’єру Ruby Software розробника з нуля.
 
 «Основи DevOps та Kubernetes від GlobalLogic» Опануйте затребувану професію інженера DevOps разом із GlobalLogic. За умови старанного проходження курсу і виконання всіх завдань ви зможете претендувати на позицію інженера DevOps вже через 10 тижнів! Курс викладає Денис Васильєв, провідний інженер DevOps з 17-річним досвідом.
 
 «QA Manual від GlobalLogic» Здобудьте ґрунтовні знання і практичні навички, достатні для отримання роботи фахівця з тестування вебпродуктів. Курс ідеально підійде для швидкого старту в IT. Для отримання першої роботи від початку навчання вам знадобиться лише 12 тижнів.
 
 «Автоматичне тестування програмного забезпечення від GlobalLogic» Засвойте основи автоматичного тестування програмного забезпечення‎, достатні для отримання першої роботи автоматизатора тестування вебпродуктів, усього за 16 тижнів разом із GlobalLogic Ukraine. Випускники курсу з найвищими результатами отримають шанс долучитися до проєктів компанії.
 
 «Front-end. Повний курс для початківців від Ciklum» Навчіться front-end розробці крок за кроком — від верстки до створення вебдодатків. Опануйте затребувану професію всього за 16 тижнів разом із Ciklum. Найкращі випускники курсу отримають можливість продовжити кар’єру в компанії!
 
Не можете обрати ІТ-спеціальність? Приєднуйтеся до безплатного онлайн-інтенсиву «Знайомство з IT: тест-драйв професій‎». На ньому ви зможете на практиці познайомитися з основними ІТ-професіями: UX/UI дизайнер, front-end розробник, програміст, тестувальник, DevOps-інженер.
 

Ми вже розпочали, але ви ще встигаєте приєднатися! 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook