Профорієнтаційну роботу та підготовку до проведення 125 річниці НУБіП обговорили на засіданні вченої ради агробіологічного факультету

20 березня 2023 року

20 березня під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в змішаному форматі. Оксана Леонідівна відмітила підготовку кафедр до ректорату, який відбувся 15 березня.

На початку засідання хвилиною мовчання вшанували пам’ять Ніни Бикіної, доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті доцент Олександр Цизь повідомив про стан залучення слухачів підготовчих курсів, які після їхнього завершення отримують додаткові бали при вступі. Триває й реєстрація учасників олімпіади для вступу в університет. Тому варто активізувати поширення інформації про спеціальності факультету в соціальних мережах, організовувати онлайн бесіди, залучати студентів до проведення профорієнтації і наголосив, що для налагодження пошуку найкращих талановитих школярів необхідно проводити зустрічі у школах. Продемонстрував результати профорієнтаційної роботи в розрізі кафедр і детально окреслив плани подальшої профорієнтаційної діяльності на факультеті.

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Дмитро Літвінов ознайомив з програмою святкування 125 річниці НУБіП України, з загальноуніверситетськими заходами, підготовкою до міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 125-річю НУБіП «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу», яка відбудеться 25 травня 2023 р. Кожен факультет має подати пропозиції щодо поіменних запрошень гостей.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook