Обговорення освітньо-професійних програм на кафедрі аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З Янчука

20 березня 2023 року

        На черговому засіданні кафедри аграрного, земельного та екологічного права  ім. В.З Янчука було проведено обговорення освітньо-професійних програм  першого (бакалаврського) рівня і другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», галузі знань 08 «Право».

Науково-педагогічні працівники кафедри детально проаналізували зміст зазначених освітньої-професійних програм, переліки обов’язкових та вибіркових компонент, викладання яких забезпечує кафедра.

Було прийнято рішення про оптимізацію й актуалізацію переліку вибіркових компонент, зокрема шляхом включення до ОП другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», галузі знань 08 «Право» дисципліни «Продовольче право».

Особливу увагу було приділено визначенню програмних компетентностей та програмних результатів навчання відповідно до Стандарту вищої освіти зі спеціальності 081 Право галузі знань 08 Право для другого (магістерського) рівня вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 20.07.2022 р. № 643 та Стандарту вищої освіти зі спеціальності 081 Право галузі знань 08 Право для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 20.07.2022 р. № 644. Сформовано матриці відповідності програмних компетентностей компонентам освітньо-професійних програм та матриці забезпечення програмних результатів навчання (ПРН) відповідними компонентами освітньо-професійних програм, викладання яких забезпечує кафедра.

Пропозиції та зауваження щодо освітньо-професійних програм було передано гарантам ОПП.

Кафедра аграрного, земельного

та екологічного права ім. В.З. Янчука

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook