Молоді науковці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту беруть участь в академічній мобільності

3 жовтня 2022 року

З 16 по 30 вересня 2022 року я, Бєляєва Єлизавета, аспірантка 3-го року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшла стажування у Варшавському університеті природничих наук за темою: «Оптимізація бізнес-процесів МСП на основі концепції Lean Management».

З керівницею стажування Йоанною Домагалою, професором Варшавського університету природничих наук, було розглянуто та досліджено актуальність та перспективи впровадження Lean Management в діяльність малих і середніх підприємств. Зокрема, під час стажування відбувалася робота над наступними питаннями: практичний досвід впровадження Lean Management в Польщі; отримання доступу до баз даних, які можуть бути використані в межах дисертаційного дослідження; використання автоматизованих ресурсів для аналізу теоретичного матеріалу; програмне забезпечення для виконання обчислень у рамках DEA методу; обговорення теми наукового дослідження з науковцями Варшавського університету природничих наук. За результатами стажування було підготовлено матеріали для публікації статті у фаховому виданні.

Загалом, стажування в іноземному університеті є важливим досвідом, який надав мені можливість отримати нові знання, розвинути навички та побудувати професійні контакти. В межах подальшої наукової діяльності та педагогічної практики буде використано отриманий міжнародний досвід використання Lean Management малими та середніми підприємствами з метою розвитку та популяризації даного питання в України.


БЄЛЯЄВА Єлизавета
,
аспірантка 3-го року навчання
спеціальності 073 «Менеджмент»
кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook