АННА ПРУС: «МРІЮ СТАТИ СТУДЕНТКОЮ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ»

22 березня 2023, 7:45
– Представтесь та розкажіть про себе.

       – Мене звати Прус Анна Сергіївна. Я навчаюся в гімназії № 143 м. Києва. Люблю тварин, вони ніколи не зраджують, люблять тебе таким, який ти є. Вони роблять життя кращим і змістовнішим. Ветеринар – це лікар. І хоча цей фахівець лікує тварин, а не людей, але щоденно стикається зі складними задачами, які вимагають відмінних знань і практичного досвіду. Це одна з небагатьох спеціальностей, яка однаково потрібна у місті й селі.

–Які ваші очікування від навчання в університеті?
–Я людина з активною життєвою позицією, комунікабельна та відповідальна. Тому я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів, цікаво проводити час. А навчання в НУБіП – це активне та цікаве студентське життя, де є – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти.
– Чому обрала саме цю спеціальність?
– Чотириногий пацієнт може потрапити на прийом до лікаря у лікарні, або ж сам ветеринар приходить на виклик. І в першому і в другому випадку, лікар повинен чітко розуміти, як діагностувати стан тварини та надати кваліфіковану допомогу. Огляд тварин вимагає знань та умінь, які можна отримати тільки під час навчання у відповідних навчальних закладах. Тому ветеринар повинен добре володіти усіма знаннями, отриманими у навчальному закладі.
–Чого очікуєш від навчання в університеті?
– Хочу отримати гарні знання, очікую на нові знайомства та сподіваюся на океан позитивних вражень та емоцій.
–Як проводите вільний час?
– Вільний час не завжди є, але я думаю, що його обов’язково потрібно шукати. Зараз моїм головним заняттям є навчання в гімназії і вона займає практично весь мій час. По-справжньому я буваю вільна тільки у вихідні, переважно в неділю. Від цього дня я намагаюся взяти все, зустріч з друзями, займання спортом, весь інший час йде на домашні завдання і допомогу батькам по дому.
– Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
– Хочу стати фахівцем своєї справи і тим самим розвивати наш університет та факультет.
Бажаємо успішно скласти мультимедійний тест і чекаємо Вас на факультеті ветеринарної медицини
Дякую за розмову, успіхів Вам.
 
Розмову провів Віталій Журенко,
старший викладач кафедри біохімії і

 

фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook