Едуард Рудік: оригінальні електромобілі на день відкритих дверей

22 березня 2023 року
НУБіП України

Представники кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів у складі завідувача Євгена Калініна та доцента Івана Колєсніка відвідали майстерню Едуарда Рудіка.

 

Випускник механіко-технологічного факультету Едуард Рудік — винахідник і автоконструктор — вже більше 30 років, за участі студентського гуртка, створює бюджетні електромобілі, на власному прикладі показуючи, що бюджетне і оригінальне авто – це не міф, а реальність.

Після розмови з Едуардом Рудіком про його винаходи, завідувач кафедри запросив винахідника взяти участь у дні відкритих дверей кафедри та представити свої унікальні витвори для гостей заходу. Без сумнівів, Едуард Рудік із задоволенням прийняв запрошення на участь своїх оригінальних електромобілів в кафедральному заході. Тим паче, на обговорені була досягнута попередня домовленість про започаткуванні на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів окремої виставкової площадки не тільки зі здобутками відомого на весь світ винахідника, а і з раритетними екземплярами світового автомобілебудування. Дана виставка доповнить суттєвий наочний матеріал кафедри для викладання дисциплін з проектування, конструкціїї та експлуатації транспортних засобів.

З нетерпінням чекаємо представлення конструкторських досягнень Едуарда Рудіка на дні відкритих дверей кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, який, нагадуємо, відбудеться 27 та 29 квітня 2023 року о 10:00 в навчальному корпусі №11 за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12.

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook