Відвідання музею історії НУБіП – захоплюючий екскурс в історичні події створення і розвитку нашого університету

22 березня 2023, 15:01
МТФ

 Поринути у світ історії створення та розвитку рідного університету – мрія кожного студента-першокурсника. З цією метою і був проведений захід відвідання музею історії НУБіП групою студентів першого курсу ТТ-2205 за пропозицією доцента кафедри історії Булгакової Оксани Володимирівни і куратора групи доцента кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Дьоміна Олександра Анатолійовича.


Прийшовши у музей хвилин на 15 раніше призначеного часу, ми з двома студентами Андрієм Баглаєм і Олександром Блажкуно були приємно вражені гостинним прийомом директора музею Поливач Марією Анатоліївною. Вона запропонувала сфотографувати нас на фоні цікавих експозицій музею.

Зокрема, зі справжнім божеством, що привіз із самої Африки один з відомих гостей університету.

 



Потім Марія Анатоліївна показала нам нові цінні надходження до музею з розкопок, що проводяться у цій місцевості.

Після того як зібралися всі студенти групи сама директор провела нам дуже цікаву змістовну екскурсію де перед нами поставав наш НУБіП від ідеї створення навчального закладу на голосіївських пагорбах до теперішнього часу. Ми разом ніби переживали тріумфи досягнень рідного навчального закладу і розпач його втрат, зокрема руйнування під час другої світової війни. Ми також дізнались про те, що наш перший корпус з висоти пташиного польоту нагадує форму тризуба як символ нашої незалежності.

Всім дуже сподобалась екскурсія і ми щиро подякували за неї шановній Марії Анатоліївні.

Доктор пед.наук О.Дьомін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook