Відвідування студентського гуртожитку – важлива справа!

23 березня 2023 року
   Студентське життя нерозривно пов’язано з самостійним навчанням і упорядкуванням свого життя. Ці процеси ми можемо побачити в студентському гуртожитку №5, де наші студенти створюють для себе зручне середовище для життєдіяльності і відпочинку.

   Крім відвідування кураторами студентів своїх груп у гуртожитку для проведення виховної роботи розпорядженням декана механіко-технологічного факультету проводиться чергування викладачів у гуртожитку. Це робиться з метою контролю умов проживання та допомоги у вирішення багатьох проблемних питань виховання студентів, упорядкування їх побуту, покращення рівня навчання та інших сторін життя.
   В ході чергування на предмет відповідності порядку і нормального санітарного стану було оглянуто місця загального користування (кухні, санвузли, душові, спортзали) та де-які вибіркові кімнати студентів. Були проведені бесіди з проживаючими студентами та зроблені зауваження та пропозиції щодо підтримання порядку на високому рівні.

  Оскільки праця, а особливо колективна, завжди об’єднує та надихає, одним з завдань чергових студентів було очищення акваріуму, що вимагало великих витрат часу. Проте враховуючи високу активність студентів ця робота була виконана досить швидко і згідно прийнятої технології акваріум буде повністю відновлений до наступного ранку.

   Підтримання високої культури в побуті завжди культивувалось в студентському середовищі – і особливо в гуртожитку №5, оскільки він один з найкращих в нашому університеті!


Черговий викладач доцент Ребенко В.І.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook