Профорієнтаційна робота триває…

23 березня 2023 року

 22.03.2023 делегація із ДПТНЗ «Сновське вище професійне училище лісового господарства» за сприяння начальника Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергія Аніщенко та професора кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктора Маурера, відвідала ННІ лісового і садово-паркового господарства. До складу делегації входили: директорка – Лариса Дубина, Микола Бага – викладач спецдисциплін, Анастасія Баглай – майстер виробничого навчання, Марія Голуб – учениця група ОЗ-2 , Богдан Абрамов – учень група ОЗ-1.
Під час зустрічі у дирекції інституту із Петром Лакидою була надана інформації щодо структури та напрямів діяльності інституту, матеріально-технічної бази, умов навчання. Був укладений договір про співпрацю між навчальними закладами.

Співробітники кафедр ознайомили делегацію із матеріально-технічною базою інституту. Гості відвідали музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, демонстраційно-навчальну лабораторію обладнання компанії STIHL. Значну частину свого часу делегації приділив завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук, який провів екскурсію по Ботанічному саду НУБіП України та у лісовому-просвітницькому центрі. Родзинкою зустрічі було те, що Юрій Марчук був директором при навчанні Миколи Баги у Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжі.

Значну зацікавленість колеги виявили до колекції культиварів ялини на розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, де власноруч заготовили живці для поповнення наявної колекції на території Сновського училища. Також із колекції хвойних видів дерев та кущів на розсаднику кафедри, були заготовлені живці ялівців, туй та інших видів.

 

Колеги із ДПТНЗ «Сновське вище професійне училище лісового господарства» залишилися задоволеними перебуванням на території інституту та в цілому у НУБіП України.

Завідувач кафедри відтворення лісів та
лісових меліорацій Андрій Пінчук
Доцент кафедри відтворення лісів та
лісових меліорацій Ігор Іванюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook