На кафедрі, як у вулику!

22 березня 2023, 16:00

На кафедрі, як у вулику - кожен своєчасно виконує свої функції.

Перші теплі сонячні дні приносять пробудження бджіл. Спостерігаючи за цими трудівницями, переймаєш від них енергію та жагу до життя.

Після засідання деканату відбулося розширене засідання кафедри, на якому були з'ясовані плани роботи кожного. Зупинилися на конкретних завданнях і уточнили функціональні обов'язки кожного співробітника. Особливу увагу звернули на якість та своєчасність виконання робіт та проведення технологічних операцій.

21 березня на чолі з Ігорем Івановичем Головецьким, Анастасія Вікторівна Видрик та Юрій Борисович Кордут зробили комплексне обстеження пасіки, зафіксували потрібні помітки, провели системний аналіз отриманих результатів. Враховуючи, що на кафедральній пасіці ретельно виконуються усі технологічні операції, бджоли були підготовлені до зимівлі і добре перезимували. Огляд сімей під час ревізії поєднали з виконанням усіх робіт, які забезпечать нормальні умови життєдіяльності навесні і нарощування найбільшої кількості бджіл до головного медозбору. Будемо сподіватися на гарний врожай!

Наступного дня усі  співробітники кафедри дружно наводити лад на підрядній території: зачистили минулорічне листя, упорядкували грядки з рослинами, насадили весняних медоносів, і пасіка засяяла новими барвами.

Під час плідної праці виникло багато планів щодо подальшого розвитку кафедри. Дослухалися до пропозицій і побажань кожного.

Рухаємося до перемоги у світле майбутнє!

 

Микола Войналович,

доцент кафедри бджільництва

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook