Визначилися переможці I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

23 березня 2023 року

    З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку і підтримки обдарованої студентської молоді кафедра готельно-ресторанної справи та туризму 22 березня 2023 року провела у змішаному форматі I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм».
       З вітальним словом до учасників олімпіади звернулася завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко наголосивши на важливості формування професійних компетентностей фахівців та їх апробацію через участь у Всеукраїнських олімпіадах.

     До участі у олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр». Програма олімпіади передбачала виконання тестових завдань та творчого завдання, яке включало комбіновану ситуаційну задачу з декількох дисциплін. Студентам було запропоновано завдання різної складності, що дозволило перевірити рівень знань та визначити сильні та слабкі сторони кожного учасника.

      Перевірку результатів проводило журі у складі д.е.н., професора Світлани Мельниченко, к.е.н., доцентів Ірини Кудінової та Андрія Тривайло. За результатами визначилися переможці I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»:
      1 місце – Овчаренко Поліна Валеріївна.
      2 місце – Пшоно Маргарита Миколаївна.
      3 місце – Кантур Максим Юрійович та Рева Єгор Олегович.
      Поліна Овчаренко, переможець олімпіади поділилася своїми враженнями від олімпіади, зазначивши, що ця олімпіада була для мене цікавою, перш за все, як можливість підсумувати знання, які я здобула за всі роки навчання. Особливо сподобалось творче завдання, змусило покопирсатися в глибинах своєї пам‘яті, а це дуже корисно!
               Вітаємо переможців та бажаємо успіхів на II Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»!

Ірина Кудінова,
гарант ОП «Туризм»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook