Перший тур І етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Трактори і автомобілі»

24 березня 2023 року

24 березня 2023 року з метою популяризації вищої технічної освіти та удосконалення навчального процесу пройшов I етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Трактори і автомобілі». В цьому заході прийняли участь 20 здобувачів освіти.

Сьогодні, у першому турі, протягом трьох годин здобувачі розв’язували теоретичні завдання різного рівня складності з конструкції основних вузлів та агрегатів сучасний тракторів і автомобілів.

Цей захід має важливе значення. Зокрема, зважаючи на те, що від частих повітряних тривог пари зупиняються і наздогнати втрачений час дуже важко, а в підготовці всіх фахівців технічного спрямування знання в цій галузі визначають професійний рівень і є базовими для отримання належної кваліфікації майбутнього інженера-механіка у будь-якій сфері.

Після закінчення першого туру журі олімпіади, перевіривши роботи, визначать 10 найкращих, які приймуть участь у другому турі олімпіади, який відбудеться 27 березня 2023 року на основі матеріально-технічній базі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів НУБіП України.

Бажаємо усім учасникам гарного настрою та перемоги!

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook