Зустріч зі стейкголдерами

21 березня 2023 року

 21 та 25 березня 2023 року на кафедрі "Комп’ютерних наук" Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч зі стейкголдерами, на якій були присутні Боровик В.І., директор компанії ТОВ «Агроонлайн»; член-коресподент НАН України, д.т.н., Крючин А.А., заступник директора Інститутупроблем реєстрації інформації НАН Українид.т.н., с.н.с. Лебідь О.Г.заступник директора Інститутутелекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України

Кафедрою були запропоновані для обговорення чотири ОПП, як для ОС «Бакалавр» (спецільність 121 – ОПП «Інженерія програмного забезпечення»), так і для ОС «Магістр» (спеціальність 121  – ОПП «Програмне забезпечення інформаційних систпем», спеціальність 122 – ОПП «Інформаційні управляючі системи і технології» та ОПП «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг»).  

Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з проєктами та презентаціями програм, а також висловити свої зауваження та пропозиції щодо їх вдосконалення. Як результат зустрічі, були отримані рецензії на ОПП «Інженерія програмного забезпечення» (Крючин А.А.), на ОПП «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» (Лебідь О.Г.), на ОПП «Інформаційні управляючі системи і технології та «Програмне забезпечення інформаційних систпем» (Боровик В.І.).

Зауваження та пропозиції від роботодавців та викладачів кафедри було узагальнено для подальшого розгляду робочими групами та затвердження оновлених освітніх програм.

Кафедра "Комп’ютерних наук" продовжує активно співпрацювати зі стейкголдерами для постійного вдосконалення освітніх програм та підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі інженерії програмного забезпечення та комп’ютерних наук. Це допоможе забезпечити відповідність освітніх програм сучасним вимогам ринку праці, а також сприятиме успішній реалізації студентами своєї професійної діяльності після закінчення навчального закладу.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook