Березневе засідання кафедри: проводимо профорієнтаційну роботу, готуємось до дня відкритих дверей та 125 річниці від дня заснування НУБіП України

25 березня 2023, 12:27

 23 березня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло очно в аудиторії 128 корпусу 3.


 Завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко розпочала засідання з питання організації навчального процесу. З 3 квітня 2023 року він буде відбуватися за новим графіком: 1, 2 та 3 курси працюють очно аудиторіях, а 4 курс іде на місяць на дистанційне навчання, а в травні місяці повертається на очне навчання. Прохання до викладачів нашої кафедри дотримуватися безпеки під час повітряних тривог та дотримання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19.  Далі навчання здійснюється згідно графіка, який розміщений на сайті університету. Всі викладачі мають ще раз звірити розклад.


 Важливим питанням на якому було акцентовано увагу Валентиною Павлівною профорієнтаційна робота. 6 квітня 2023 року відбудеться загальноуніверситетський День відкритих дверей, тож необхідно посилити профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді, популяризувати в соціальних мережах консультаційно-підготовчі курси, олімпіаду для вступу, спеціальності ГПФ, зокрема і спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
 Також на порядку денному стояло питання підготовки до конференції до 125 років від дня заснування НУБіП України та публікації тез доповідей, які необхідно подати до 1 квітня 2023 року.


 Були заслухані звіти про поточну роботу асистента Пироговської В.О. та доцента Супрун А.Г., які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.
 Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо за можливість працювати та тримати освітній фронт!
Слава Україні і її Героям!

 


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook