Успішне навчання – запорука успішної професійної діяльності: виховна година на факультеті ветеринарної медицини

27 березня 2023, 7:00

       Наставник 8 групи IV курсу факультету ветеринарної медицини професор Вікторія Грищенко днями провела дистанційно виховну годину із своїми студентами, на якій обговорила важливі насущні питання та розповіла про головні найближчі події.

Зокрема відзначила, що Київський факультет ветеринарної медицини славетний своїми традиціями та професійними династіями із 125-річною історією, має потужний професорсько-викладацький склад, який втілює свій науково-педагогічний та фаховий досвід у навчальний процес. Тому студентам, які навчаються в стінах нашого факультету, є чому навчатися і є у кого переймати професійні знання та вміння. А також, на підтвердження цього, зазначила, що на поточному тижні освітньо-професійна програма зі спеціальності 211. «Ветеринарна медицина» з підготовки фахівців ветеринарної медицини була визнана на державному рівні як зразкова й успішно акредитована Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).
Студенти отримали інформацію про черговий День відкритих дверей, який заплановано на 06 квітня 2023 року, на який з нетерпінням чекають майбутні абітурієнти та викладачі. Щороку на перший курс до лав студентства доєднуються нові, мотивовані юнаки та дівчата, більшість з яких свідомо обирають свій майбутній фах. Наставник групи розповіла про те, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України має саме сучасне оснащення для забезпечення проведення навчальних занять на високому рівні та здійснення наукових досліджень у найрізноманітніших наукових гуртках. На кожній кафедрі є унікальні навчальні та наукові лабораторії, музей анатомії, які відомі також і за межами України. Професіоналізм викладачів та належні умови підготовки лікаря ветеринарної медицини дозволяють вести мову про міжнародну акредитацію спеціальності «Ветеринарна медицина». А тому, кожен студент має пишатися тим, що навчається у такому потужному навчальному закладі та прикладати максимально зусиль у навчанні.
Крім того, обговорили інформацію про останні накази і розпорядження в НУБіП України, у тому числі й на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема, про виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка за № 207 від 14 березня 2023 року щодо заборони та запобігання тютюнопаління в університеті. На зустрічі з студентами також закцентовано увагу про найближчі плани, святкування в травні місяці 125-річчя НУБіП України, своєчасну оплату за навчання, зміни у графіку з навчального процесу, ліквідування заборгованостей за попередній семестр, поточну успішність, терміни проведення навчальних практик та інші нагальні питання.
Виховна година пройшла конструктивно, було наголошено на пріоритетному і відповідальному відношенні кожного студента до навчального процесу, необхідності ефективно використовувати та цінувати кожну можливість навчатися. На завершенні спілкування наставником групи відмічено про важливість дотримання карантинних обмежень та правил безпеки, особливо під час повітряної тривоги, акцентовано увагу на взаємопідтримці, взаємодопомозі, моральних життєвих цінностях, патріотичному відношенні до рідного факультету та Університету, що особливо актуально в такий непростий для України час. Наставник групи побажала студентам успіхів у навчанні та у вирішенні усіх поточних завдань!
 
У згуртованості, дисциплінованості та мотивованості наша сила! Слава Україні та її Героям!

Підготувала: наставник 8 групи IV курсу факультету ветеринарної медицини, професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Вікторія Грищенко.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook