Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Радіобіологія»

27 березня 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
 
Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Радіобіологія» у 2023 н.р.» у період з 20 по 24 березня 2023 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, використовуючи змішану форму написання, було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Радіобіологія».
Журі І етапу олімпіади, в складі Гудков І.М. професора кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності та Іллєнка В.В. старшого викладача кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, отримали 50 робіт від студентів факультету.
24 роботи написали здобувачі спеціальності 101 «Екологія» та 26 робіт – спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За результатами перевірки робіт членами журі було визначено п’ятьох переможців: перше місце виборола студентка 3 курсу 3 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Софія Литвиненко, друге – студентки 3 курсу 3 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Людмила Савіцька та Єлизавета Дідур, а третє – студентка 4 курсу 3 групи спеціальності 101 «Екологія» Анастасія Марчук та студентка 3 курсу 3 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Анна Климчук.

 

Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших успіхів у навчанні і завжди вірити у свої сили! Нехай ця перемога стане для них першою сходинкою до подальших досягнень!
 
 
Володимир Іллєнко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook