Заключний тур І етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Трактори і автомобілі"

27 березня 2023 року
НУБіП України

27 березня 2023 року на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів пройшов другий тур I етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Трактори і автомобілі», в якому прийняли участь 20 здобувачів.

У заключному турі, здобувачі проходили практичні завдання в лабораторіях «Трансмісії тракторів та автомобілів» та «Енергетичні установки тракторів і автомобілів». Основним завданням було наочне представлення принципів дії, функціонування та обслуговування деталей, вузлів і агрегатів сучасних мобільних машин.

 

Варто наголосити, що саме другий, практичний, тур олімпіади зазвичай дозволяє реалізувати в освітньому процесі професійні та соціальні контексти майбутньої професійної діяльності, сформувати у здобувачів навички творчої, індивідуальної та колективної роботи, підготувати їх не лише до практичної, а й до науково-дослідної діяльності. Необхідно звернути увагу, що окреслені практичні запитання сформовані у розрізі роботи наукових гуртків кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів. Тому, всіх бажаючих підвищити рівень своїх знань та реалізувати їх у подальшій науковій діяльності кафедра також запрошує долучитися до роботи наукових гуртків, які функціонують під керівництвом її науково-педагогічних працівників.

За результатами олімпіади проведено рейтингову оцінку теоретичних знань та практичних навичок учасників та обрано переможців. Переможцями І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Трактори і автомобілі» стали:

 

І місце     Арсеній Мотузюк (2103 АІ)    88 балів
ІІ місце    Андрій Пущик (2102 АІ)          83 балів
ІІІ місце   Назарій Бурлака (1902 АІ)     81 балів

 

Щиро вітаємо переможців. Бажаємо успіхів нашим здобувачам в подальших наукових заходах!

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook