Відкрита лекція Бабицького А.І.

24 березня 2023, 10:10
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

24 березня 2023 р. (п’ятниця) доцентом кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, к.б.н., доц. Андрієм Ігоровичем Бабицьким проведено відкриту лекцію для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології ОС Бакалавр спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з предмету «Об’єкти біотехнологічних виробництв» на тему «Анатомічна структура пагона судинних рослин».

 

Лекція проходила онлайн, на платформі Google Meet, на другій парі (о 1010). На початку лектор чітко з’ясував тему лекції, її структуру та актуальність, а також зв’язок з попередніми темами й спорідненими дисциплінами. Викладання матеріалу було логічним та послідовним. Під час лекції Андрій Ігорович продемонстрував високий науковий рівень володіння матеріалом, педагогічну майстерність у доведенні на доступному для студентів рівні складних анатомічних особливостей різних варіантів організації апекса у судинних рослин та процесів диференціації меристем у постійні тканини, а також обізнаність з різноманітними технічними засобами унаочнення лекційного матеріалу.

Загалом, проведену відкриту лекцію студенти й запрошені викладачі оцінили на «відмінно» й відмітили зразкову підготовку лектора до проведеного заняття.

 

 

 

 

Секретар кафедри, доц.

Наталія НЕСТЕРОВА

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook