Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму брала участь у Міжнародному туристичному форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення»

27 березня 2023 року

      Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму стали учасниками Міжнародного туристичного форуму «Туризм в Україні: виклики та відновлення», який проходив 21-22 березня 2023 р. на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

 

      Метою форуму було формулювання візії та окреслення шляхів повоєнного відновлення українського туризму. Тематичні напрями форуму охопили питання стратегії повоєнного відновлення туризму в Україні, трансформації готельно-ресторанного бізнесу під час війни, новітніх тенденцій розвитку міжнародних туристичних ринків, ролі і місця України у майбутньому світовому туристичному просторі.
     У заході брали участь вітчизняні та міжнародні експерти з розвитку туризму, народні депутати України, керівники Державного агентства розвитку туризму України, управлінь туризму обласних державних адміністрацій та міст України, викладачі та науковці українських закладів вищої освіти.
 

     Зареєстрованими учасниками форуму були майже 400 осіб із 20 областей України. Під час форуму учасники отримали безцінний досвід і практичні знання від експертів туристичної галузі, мали можливість поспілкуватися зі спікерами, які діляться своїм досвідом та знаннями з туризму, дізнатися більше про різні аспекти туризму. По звершенню пленарного засідання робота продовжилася у рамках трьох дискусійних панелей: стратегія розвитку туризму, трансформація готелів під час воєнного стану, удосконалення управління у сфері туризму.
   За результатами Форуму учасники отримали сертифікат учасника про підвищення кваліфікації, та опублікували тези у збірнику тез конференції.
 

      Участь у туристичному форумі залишила незабутні враження та нові знання, стимули працювати задля відновлення нашої країни! Туризм змінюється, але завжди залишається рушійною силою розвитку суспільства, кожного громадянина. Нам є про, що розповісти світу, показати, запам’ятати, недопустити.
               Віримо у відновлення туристичної галузі України! Віримо в Перемогу! Все буде туризм!!!

Інна Левицька,
професор кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook