Вивчення дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» в умовах сьогодення

28 березня 2023 року

          Студенти 1-4 груп ІІ курсу факультету ветеринарної медицини цього семестру в березні 2023 року вивчають дисципліну «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» (БТ ОФКХ) у змішаному форматі: лекції проводяться on-line на платформі Zoom, лабораторні заняття - у навчальній біохімічній лабораторії кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого. Корисним для студентів виявився розширений матеріал лекцій (включаючи презентації) та навчальний ресурс для виконання лабораторних і самостійних робіт разом з базою контрольних питань, завдань і тестів. Після представлення презентацій лекцій та за використання бази питань контролю електронного навчального курсу БТ ОФКХ вони закріплюють найосновніші елементи засвоєного матеріалу з біохімії.

      Студенти ІІ курсу факультету ветеринарної медицини на лабораторних заняттях детально ознайомилися з ресурсом ЕНК БТ ОФКХ з метою систематизації знань для набуття практичних навичок на лабораторних заняттях цього місяця в навчальній біохімічній лабораторії. Вони мали нагоду працювати як індивідуально, так і в невеликих групах.

      Вивчення дисципліни «Біохімії тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» забезпечує опанування таких фахових компетентностей, як: 1) здатність встановлювати особливості будови і функціонування клітин, тканин, органів, їх систем та апаратів організму тварин; 2) здатність використовувати інструментарій, спеціальні пристрої, прилади, лабораторне обладнання та інші технічні засоби для проведення необхідних маніпуляцій під час професійної діяльності; 3) здатність дотримуватися правил охорони праці, асептики та антисептики під час фахової діяльності здатність використовувати сучасні знання про закономірності біохімії різних видів тварин.
 
Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook