Другий етап І туру Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна діагностика тракторів та автомобілів»

28 березня 2023 року
НУБіП України

В лабораторії діагностики та інтелектуальних систем кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів 28 березня 2023 року було проведено заключний другий етап І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна діагностика тракторів та автомобілів» в якому прийняли участь 15 студентів.

 

Під час другого етапу студенти виконували практичне завдання яке обумовлювало перевірку працездатності датчика об’ємної витрати повітря за допомогою стенду для виконання лабораторних робіт з діагностики дизельних двигунів, обладнаних системою живлення паливом типу Common Rail. Якість виконання практичного завдання відобразило засвоєння студентами матеріалу дисципліни з комп’ютерної діагностики тракторів і автомобілів, що викладається на кафедрі.

 

Виконання завдання учасниками олімпіади оцінювало кваліфіковане журі. Представники журі провели рейтингове оцінювання практичних навичок студентів, що брали участь в олімпіаді і за підсумками її роботи було обрано переможців.

Переможцями І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Комп’ютерна діагностика тракторів та автомобілів» були визнані:

І місце     Свистунов Дмитро (1902 АІ)          95 балів
ІІ місце   Ковбаса Дмитро (1901 АІ)               91 балів
ІІІ місце Завалінський Данило (2107 ТТ)      87 балів

Щиро вітаємо переможців!

Доцент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Володимир Романченко

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook