Alma mater відкриває свою історію

27 березня 2023 року

   Відвідування музею історії свого університету – це завжди цікаво та пізнавально. Саме таку можливість отримали першокурсники груп ЕЕЕ-22001б, ЕЕЕ-22001бСТ навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження під керівництвом наставників, доцентів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Вячеслава Васюка та Романа Чуєнко.
   Радо зустріла відвідувачів та провела дуже цікаву й пізнавальну екскурсію директорка музею Марія Поливач. Студенти мали змогу ознайомитися з історією свої Alma mater, її відомими випускниками та знайомилися з розмаїттям експонатів музею. Відділення музею, присвячені: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і старовинних артефактів. Представлені експозиції, захоплювали студентів своєю різноманітністю та цікавістю.

   Особливе зацікавлення у студентства викликав розділ присвячений Навчально-науковому інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. Де було представлено багато цікавих історичних довідок про створення, розвиток, становлення та внесок у розвиток наукових дослідження в галузі енергетики та автоматизації Украни.
   Музейний фонд НУБіП України містить низку цікавих експонатів, які мають унікальний науковий та соціальний потенціал. Вони допомагають формувати світогляд студентства та сприяють розвитку його життєвої позиції.

   Відвідування музею стало для студентів не лише цікавим та захоплюючим, а й корисним та пізнавальним досвідом. Вони отримали можливість збільшити свої знання та розширити свій кругозір. Також це стало можливістю краще зрозуміти значення університету в нашій країні та його внесок у розвиток науки та освіти.
   Хочемо висловити подяку директорці музею Марії Поливач за незабутню екскурсію в музеї НУБіП України. Ваш ентузіазм і глибокі знання історії університету зробили цю подорож надзвичайно цікавою та пізнавальною.
   Відвідування музею історії НУБіП стало чудовим досвідом для студентів першого курсу. Це допомогло їм зрозуміти, що їхній університет та інститут мають велику історію та визначних випускників, а відвідування музею стало можливістю відкрити для себе нові знання та підвищити свій культурний рівень.

Васюк В.В.
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
Чуєнко Р.М.
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook