Студентська практика – крок до професії: відбулася консультація щодо виробничої практики з «Цивільного права»

28 березня 2023 року

     На жаль проблеми сьогодення, пов’язані з російською агресією на території України, обмежують можливості студентів, але не дивлячись на всі перешкоди, освітній процес триває. Варто відмітити, що підготовка здобувачів вищої освіти включає набуття знань і формування вмінь застосовувати їх на практиці. Саме тому, практика є обов’язковим складником освітнього процесу і займає одне з центральних місць у професійній підготовці майбутніх фахівців.

     Так, 28 березня 2023 року керівниками практики професором кафедри Олексієм Піддубним, доцентом кафедри Юлією Канарик та асистентом Вікторією Олексюк було організовано онлайн-зустріч із студентами 3 курсу юридичного факультету ОС «Бакалавр» та проведено консультацію щодо проходження виробничої практики з «Цивільного права».

     Здобувачам під час консультації було надано детальну інформацію щодо програми практики та умов її виконати в умовах сьогодення, освітніх компетенцій, які вони мають набути та отримати програмні результати навчання після закінчення практики, а також написати звіти із практики.

   Під час консультації у здобувачів виникла низка актуальних запитань, на які вони отримали ґрунтовні відповіді.

 

Вдалого проходження практики студентству та мирного неба нам всім!

Разом до перемоги!

доцент кафедри цивільного та господарського права
Юлія Канарик

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook